"U" se schimbă din temelii înainte de Antalya GALERIE FOTO

Ionel Ganea mizează pentru retur pe fotbalişti cu oarecare experienţă în prima ligă.
În schimb, de la antrenamente au dispărut majoritatea tinerilor promovaţi de la juniori.

După prima sa săptămână pe banca Universităţii, antrenorul Ioan Viorel Ganea şi-a creionat, de principiu, lotul cu care va pleca în cantonamentul din Antalya. Surprinde, însă, faptul că Victor Dulap, Andreas Calcan sau Octavian Ursu, fotbalişti consideraţi a fi printre vârfurile Centrului de Copii şi Juniori, au pierdut contactul cu prima echipă în ultimele zile şi au, spun sursele noastre, şanse mici să meargă în Antalya. În schimb, „U" mizează pe jucători precum Ducu Ninu sau Adrian Borza, care n-au convins nici în amicalul cu Internaţional Sibiu.

Ganea şi-a urmărit din nou jucătorii la lucru în partida amicală de sâmbătă cu Internaţional Sibiu (ex-FC Baia Mare), meci în care a folosit două partituri diferite. Oaspeţii au condus cu 2-0, dar „U" a revenit prin Viorel Dinu, Florin Hidişan şi Răzvan Zăinescu, şi a întors rezultatul. La final, Ganea a vorbit despre dificultăţile cu care se confruntă la Universitatea. „Momentat sunt îngropat până în gât, trebuie să dau din mâini ca să ies la suprafaţă. Am adus jucători cu experienţă în care ne punem încrederea. E posibil să mai vină fotbalişti şi în stagiul din Antalya", a spus „Ganezul" la finalul partidei amicale. Lotul echipei clujene a fost remaniat din temelii în ultima săptămână. După ce vineri Roberto Iancu şi Bogdan Pătraşcu au fost înştinţaţi că sunt liberi să-şi caute alte echipe, sâmbătă a venit rândul lui Ionuţ Boşneag, Rareş Cucui şi Georgian Tobă să primească o veste similară. Azi, cei cinci vor avea o ultimă întâlnire cu administratorul judiciar, Horia Ţiril, în care se va discuta despre rezilierea contractelor, existând şanse, totuşi, ca măcar Tobă să rămână în lotul pentru Antalya.

„Studenţii" pleacă mâine spre Turcia, cu o cursă aeriană, iar lotul a fost conturat în mare parte. Dacă în ceea ce-i priveşte pe juniorii Ursu, Dulap sau Calcan există şanse mici ca ei să facă deplasarea, în lot vor fi incluşi toţi jucătorii care au venit săptămâna trecută la echipă. Alţi doi fotbalişti aflaţi în vizorul echipei, dar în privinţa cărora nu s-a luat o decizie, sunt Cristian Silvăşan (31 de ani) şi Lucian Turcu (26 de ani). Primul a şi jucat în repriza secundă a amicalului cu Sibiul.

Cum ar putea arăta lotul pentru Turcia

Portari: Hăisan, Samoilă

Fundaşi: Takacs, Ninu, Szilagyi, Raţiu, Nicola, Popa, Ciupe

Mijlocaşi: Kovacs, Muzac, Gheorghe, Hidişan, Borza, Zăinescu, Bucşa

Atacanţi: Iacob, V. Dinu, Apostu, Dedu, Mureşan

 

 

Etichete
Comenteaza