Negocieri eşuate între "U"-iştii care nu au plecat în Antalya şi lichidatorul judiciar VIDEO

Negocieri eşuate între
Lichidatorul Universităţii Cluj le-a prezentat astăzi celor cinci jucători care nu au făcut deplasarea în cantonamentul din Antalya ofertele de renegociere a salariilor. Fotbaliştii au cerut un termen de gândire, pentru a se consulta cu avocaţii lor. Tot astăzi, jucătorii au primit acceptul lichidatorului să se antreneze cu alte cluburi. Fotbaliştii spun că se ajută între ei financiar şi că au de primit salarii restante de şapte luni.

Tot astăzi, jucătorii au primit acceptul lichidatorului să se antreneze cu alte cluburi. Fotbaliştii spun că se ajută între ei financiar şi că au de primit salarii restante de şapte luni.

Negocierile între cei cinci jucători şi lichidatorul judiciar au durat mai bine de trei ore. Lichidatorul i-a chemat pe fiecare în parte în birou şi le-a prezentat oferta de renegociere a salariului. Jucătorii au ieşit nemulţumiţi din sediul clubului.

"Venim când o să ne cheme, când o să poată să ne zică ceva", a precizat Roberto Iancu, unul din fotbalişti.

"Nu am voie să vorbesc cu presa", a punctat Ionuţ Boşneag.

Surse din interiorul clubului spun că salariile propuse au fost între 2.000 şi 2.500 de euro. Lichidatorul judiciar a explicat că jucătorii au termen de gândire până în 19 februarie pentru a decide dacă semnează noile contracte.

Lichidatorul judiciar Horia Ţiril a confirmat faptul că nu s-a ajuns la un acord. "Ei trebuie să analizeze ofertele noastre, să se consulte cu avocaţii, urmând ca până în 19 cel târziu să vină cu o propunere, o contraofertă sau să ne spună dacă pot sau nu accepta. Am încercat să ajustăm salariile lunare cu posibilităţile clubului. Noi momentan facem un management de criză al clubului. A ajuns aici pentru că a avut cheltuieli foarte mari dublate de venituri mici", a menţionat Ţiril.

Cei cinci jucători rămaşi la Cluj au primit acceptul de a se antrena cu alte echipe.

"În situaţia în care reuşim renegocierea să fie apţi în măsura în care se poate penru următoarele meciuri", a precizat lichidatorul judiciar.

În ce priveşte salariile restante, jucătorii urmează să depună declaraţii de creanţă în dosarul de insolvenţă.

 

Comenteaza