"U" joacă azi al doilea amical din Antalya

Fotbaliştii Universităţii vor da în această după-amiază cel de-al doilea test al stagiului de pregătire de la Belek. După ce miercuri au pierdut în partida contra ocupantei locului IV din Superliga Serbiei, Vojvodina Novi Sad, elevii lui Ioan Viorel Ganea vor da piept azi cu FC Ekranas, campioana Lituaniei.

Conform site-ului oficial al balticilor, partida va începe la ora 17:15. Lotul Universităţii a ajuns în Antalya în cursul zilei de marţi, iar a doua zi fotbaliştii clujeni au şi jucat primul lor amical din Turcia, unul stabilit în ultimul moment. Contra Vojvodinei, Ganea a început cu o formulă de joc inedită, în care a titularizat fotbalişti nou-veniţi precum Dedu sau Zăinescu, iar la pauză scorul era egal, 2-2, după o dublă a lui Viorel Dinu, căpitanul echipei în jocul de miercuri. În partea secundă, sârbii au turat motoarele şi au reuşit să învingă la o diferenţă de două goluri, scor 4-2. Singurul jucător deplasat în Turcia care nu a jucat nici un minut contra sârbilor a fost portarul Cristian Hăsian, între buturi evoluând, câte o repriză, Dinu Bogdan Moldovan şi Cătălin Samoilă. Cu excepţia partidei cu Ekranas, „studenţii" vor mai juca împotriva armenilor de la Gadzasar (locul III în prima ligă) şi a naţionalei de tineret a Uzbekistanului.

Clujenii vor reveni acasă din stagiul de la Belek pe 23 februarie, iar imediat vor intra în cantonament pentru partida cu Steaua Bucureşti, prima din mini-returul de campionat. Duelul cu Steaua, de pe Cluj Arena, e programat luni, 25 februarie, de la ora 19.30. În tur, bucureştenii au câştigat la scor, 5-1. (D.S.) 7

 

Etichete
Comenteaza