Boşneag s-a înţeles cu "U" şi a plecat în Antalya

Boşneag s-a înţeles cu
Portarul Ionuţ Boşneag (foto) a acceptat o reducere substanţială a contractului cu Universitatea, de peste 50 la sută, conform surselor ZIUA de CLUJ, iar ieri a plecat în Turcia, pentru a face joncţiunea cu lotul „studenţilor" din Antalya.

În schimb, Georgian Tobă, chemat şi el la renegociere de administratorul judiciar, Horia Tiril, a solicitat să fie lăsat să plece liber de contract, în timp ce Bogdan Pătraşcu şi Roberto Iancu au cerut timp de gândire.

Boşneag va rămâne în lotul Universităţii şi pentru retur, a anunţat ieri avocatul Horia Tiril. Portarul a fost chemat la renegocierea contractului şi a acceptat noile termene de plată, dar şi un salariu care, susţin sursele noastre, a fost redus la mai mult de jumătate. Fotbalistul care a venit la „U" în urmă cu aproape trei ani a plecat deja spre Antalya, unde se va alătura lotului condus de Ioan Viorel Ganea. „A fost o veste extrem de bună pentru noi, nu m-aş fi aşteptat să accepte termeni contractuali atât de diferiţi faţă de ce avea iniţial. E o veste bună şi pentru echipă, am vorbit şi cu Ganea, spunea că-l aşteaptă în Turcia. Tobă a dorit să fie liber de contract, în timp ce Iancu şi Pătraşcu au cerut timp de gândire", a explicat Horia Tiril. În acest moment, „U" se mai bazează pe Cristi Hăisan, Cătălin Samoilă şi Bogdan Dinu Moldovan pentru postul de portar, existând şanse mari să se renunţe la unul dintre ei.

Etichete
Comenteaza