Ce spune lichidatorul judiciar al lui "U" despre scoaterea jucătorilor la licitaţie VIDEO

Ce spune lichidatorul judiciar al lui
Rămânem tot în lumea fotbalului şi vorbim despre jucătorii Universităţii Cluj scoşi la vânzare prin licitaţie de administratorul judiciar al clubului. Aceştia spun că nu aşa se fac transferurile în lumea fotbalului şi că nu vor exista ofertanţi. Lichidatorul a explicat că a recurs la această modalitate de vânzare deoarece aşa prevede procedura insolvenţei, în care se află clubul.

Administratorul judiciar a anunţat pe site-ul oficial al clubului organizarea unui concurs de oferte in vederea transferării jucatorilor Ţene, Tobă, Iancu, Pătraşcu şi Ţicrea. Aceştia, alături de Ionuţ Boşneag, au participat la începutul săptămânii la o întâlnire cu lichidatorul pentru renegocierea salariilor. Singurul care a acceptat diminuarea contractului a fost portarul Boşneag.

"Ceilalţi nu au dorit să accepte renegocierea. clubul nu-şi permite să le plătească la patru jucători peste 10.000 de euro", a menţionat horia Ţiril, lichidatorul judiciar al lui "U".

Fotbaliştii scoşi la licitaţie spun că procedura este de râsul lumii.

"Atâta i-a dus pe ei mintea. nu cred că o să vină cineva să cumpere un jucător la ofertă. astea sunt chestiiii. e ceva ieşit din comun ce au făcut ei. Se leagă de orice.. arătaţi-mi mie prima ofertă care vine. Nu o să vină niciodată.. rânde lumea de ce au făcut", a precizat Bogdan Pătraşcu, fotbalist.

Lichidatorul judiciar a explicat că procedura insolvenţei prevede astfel de proceduri de vânzare, dar a precizat că la concursul de oferte se pot înscrie doar cluburi de fotbal.

"E firma în insolvenţă şi nu se poate altfel. trebuie să fie transparent. lucruri care înainte se rezolvă cu 2-3 telefoane date de manager.. în cadrul unei proceduri de insolvenţă trebuie să fie mult mai publică", a adăugat lichidatorul judiciar.

Potrivit anunţului, ofertele sunt aşteptate pe fax sau pe e-mail. Pentru Ţicrea termenul limită a expirat azi, iar pentru ceilalţi patru ofertele mai pot fi depuse până în 23 februarie. În cazul în care nu vor exista cumpărători, administratorul judiciar le va desface unilateral contractele.

 

Comenteaza