Severinenii au planuri mari: „Mergem să câştigăm la Cluj”

Severinenii au planuri mari: „Mergem să câştigăm la Cluj”
După ce au reuşit să termine neînvinşi partida de pe teren propriu cu Astra Giurgiu, scor 0-0, jucătorii celor de la CS Severin au anunţat că vin la Cluj să învingă Universitatea. Meciul de pe Cluj Arena e programat luni, de la ora 19:00, iar pe stadion vor avea acces doar femeile şi copiii de până la 14 ani, din cauză că terenul este suspendat pentru accesul general, ca urmare a incidentelor din meciul cu Steaua.

Florin Costea (foto), vedeta adversarei din etapa următoare a „Şepcilor roşii", s-a declarat extrem de optimist în şansele formaţiei sale de a evita retrogradarea, şi a anunţat că Severinul va veni să joace la victorie pe Cluj Arena. Echipa din Oltenia ocupă locul 17 în clasament, penultimul, cu 13 puncte, cinci mai puţin decât „U". „Este bun şi un punct cu Astra, ne doream mai mult, dar ne mulţumim şi cu un egal. Sperăm ca de la etapă la etapă să jucăm din ce în ce mai bine. Mergem la Cluj să câştigăm, nu ne permitem să pierdem. Este important că n-am pierdut în primele două etape. Am avut câteva ocazii în prima repriză, îmi pare rău că nu am reuşit să marchez", a spus Costea după meciul cu Astra Giurgiu.

Pentru echipa severineană ar putea debuta şi Georgian Tobă, mijlocaşul pus pe liber în această iarnă de Universitatea. Tobă s-a antrenat în ultimele zile cu CS Turnu Severin, însă antrenorul Ionel Gane declara că jucătorul nu e pus încă la punct cu pregătirea fizică.

 

Etichete
Comenteaza