„Studenţii” au primit „undă verde” pentru antrenamente pe Clujana

„Studenţii” au primit „undă verde” pentru antrenamente pe Clujana
Jucătorii Universităţii Cluj au avut programate două şedinţe de pregătire pentru ziua de ieri. Dacă primul antrenament s-a desfăşurat la Cluj Arena, al doilea a avut loc la baza sportivă „Clujana”, locaţie care n-a mai fost folosită de „U” în ultimele şase luni, din cauză că clubul nu s-a achitat de obligaţiile contractuale.

După mai multe discuţii între oficialii „Şepcilor roşii" şi administratorii bazei sportive, cele două părţi au ajuns la un consens, astfel că al doilea antrenamentde ieri a avut loc pe stadionul din cartierul Iris. De la şedinţa de pregătire a lipsit căpitanul Szilagyi Zsolt, accidentat în timpul partidei cu Steaua Bucureşti. „Sisi" va mai efectua un control medical în cursul zilei de azi pentru a şti exact când va putea reveni pe teren. Nici Victoraş Iacob nu s-a pregătit alături de lotul condus de Ioan Viorel Ganea, iar şansele ca fostul stelist să mai îmbrace tricoul Universităţii în acest retur sunt destul de mici. Iacob a rămas la Bucureşti imediat după revenirea echipei din cantonamentul din Antalya şi aşteaptă, spun oficialii lui „U", reglementarea situaţiei contractuale cu echipa din liga secundă din Grecia, pentru care a evoluat în toamnă.

„U" va juca luni următorul meci din Liga I, pe teren propriu, contra unei alte echipe din subsolul clasamentului, CS Severin, ocupanta locului 17

 

Etichete
Comenteaza