Gest unic în România: Fanii lui „U" au cumpărat în câteva ore peste 2.000 de bilete la un meci la care n-au acces FOTO

Gest unic în România: Fanii lui „U
Suporterii Universităţii Cluj oferă o nouă mostră de ataşament faţă de club. Ieri, la doar şase ore după ce au fost puse în vânzare, peste 2.000 de bilete de solidaritate au fost epuizate, iar clubul se aşteaptă ca numărul să crească simţitor până la ora meciului cu CS Severin, programat luni. Unul dintre fani a cumpărat 35 de bilete!

Suporterii au preluat astfel modelul brevetat de Dynamo Dresda şi au cumpărat bilete de acces pentru un meci la care nu pot asista, din cauză că terenul este suspendat. Preţul pentru un bilet de solidaritate e de cinci lei.

Iniţiativa conducerii Universităţii de a pune în vânzare bilete pentru meciul cu CS Severin, în condiţiile în care terenul este suspendat, s-a bucurat de un succes major în rândurile fanilor. Încă de la primele ore ale dimineţii, suporterii au început să cumpere tichete, iar cifra vânzărilor a depăşit 2.000 ieri după-amiază, când la casele de bilete de la Cluj Arena se formaseră cozi. Vânzarea biletelor de solidaritate continuă până luni, la ora 19:00, atunci când e programat meciul cu CS Severin. Deşi nu va avea acces pe stadion, unul dintre suporterii echipei a cumpărat 35 de bilete „de solidaritate". „Nu mi se mare mult, dimpotrivă. Cred că am cumpărat puţine bilete pentru cât merită „U" Cluj", a spus Ovidiu Pintea, suporterul Universităţii.

La partida dintre „U" şi CS Severin vor avea acces exclusiv femeile şi copiii cu vârste de până la 14 ani, conform deciziei Ligii Profesioniste de Fotbal de a suspenda terenul „Şepcilor roşii" pentru accesul general timp de două etape. Cei care au dreptul să intre pe Cluj Arena trebuie să se prezinte la casele de bilete pentru a primi un tichet de acces cu valoare zero, conform unui comunicat de pe site-ul Universităţii Cluj.

Partida dintre „U" şi CS Severin contează pentru etapa a XXII-a a Ligii I, şi se va disputa luni, de la ora 19:00, în direct la Digisport şi live-text pe ziuadecj.ro. „Studenţii" sunt obligaţi să obţină cele trei puncte pentru a se menţine cu şanse în lupta pentru evitarea retrogradării.

 

Etichete
Comenteaza