Public exclusivist pe Cluj Arena: peste 1000 de femei şi copii au încurajat "Şepcile roşii" FOTO / VIDEO

Public exclusivist pe Cluj Arena: peste 1000 de femei şi copii au încurajat
Fotbaliştii Universităţii au avut parte luni seară de o atmosferă unică în carieră. Contra Severinului, în tribunele Cluj Arena au luat loc exclusiv femei şi copii de până la 14 ani.

"Studenţii" au fost încurajaţi, astfel, de o galerie formată din mai bine de 1000 de suflete, la care s-au adăugat peste 100 de fani rămaşi la porţile arenei, care şi-au încurajat favoriţii, iar apoi au sărbătorit împreună cu fotbaliştii.

Ziua femeii s-a prelungit pe Cluj Arena. Reprezentantele sexului frumos, fane ale Universităţii, au cântat aseară timp de 90 de minute. Copii, fete sau femei în toată regula au susţinut Universitatea într-un meci extrem de important în lupta pentru evitarea retrogradării. Din repertoriu n-a lipsit "Gaudeamus igitur", refrenul studenţiei, sau imnul echipei, "Slavă ţie, studenţie". Decizia Ligii Profesioniste de Fotbal, de a suspenda timp de două etape terenul "Şepcilor roşii" nu i-a împiedicat pe fanii clujeni să fie alături de echipă. cei care n-au putut intra în arenă şi-au cumpărat bilete de solidaritate, vândute la un preţ simbolic, de cinci lei, fapt unic în România. Până la începerea meciului s-au vândut aproape 3000 de astfel de tichete, iar clubul a beneficiat de o infuzie financiară de 15.000 de lei. În afara stadionului, peste 100 de suporteri au cântat pe tot parcursul meciului, urmărind meciul cu ajutorul unui video proiector. Contra Concordiei Chiajna, scenariul se va repeta cu siguranţă.

Etichete
Comenteaza