Eforturi pentru Szekely şi Tony: „Cu Braşovul sper să fiu în teren!"

Eforturi pentru Szekely şi Tony: „Cu Braşovul sper să fiu în teren!
Ianos Szekely şi Tony Nwakaeme au semnat de o săptămână contractele cu „U" Cluj, dar nu au reuşit să fie legitimaţi în timp util pentru a juca împotriva Severinului. Oficialii Universităţii depun eforturi pentru a-i avea pe cei doi în lotul pentru jocul din etapa următoare, cu FC Braşov.

Szekely şi Tony au urmărit meciul cu CS Severin din tribuna oficială a Cluj Arena, însă fanii speră să-i vadă pe teren în etapa următoare, contra Braşovului. „Nu am fost legitimat din cauză că timpul a fost foarte scurt. Cu Braşovul voi fi apt din toate punctele de vedere, nu văd ce ar mai putea interveni. M-am bucurat foarte tare pentru victoria obţinută aseară (luni - n.red). Era un meci capital. Băieţii au jucat foarte bine, îi felicit", a spus Szekely pentru ZIUA de CLUJ.

Situaţia lui Tony Nwakaeme este puţin mai complicată. Nigerianul aşteaptă o decizie a Comisiei pentru Statutul Jucătorului din cadrul Ligii Profesioniste, care să ratifice rezilierea contractului său cu FC Petrolul Ploieşti, echipa la care a fost legitimat în turul campionatului. Abia apoi oficialii lui „U" vor depune actele la Ligă pentru a-l înregistra, în condiţiile în care jucătorul va primi şi permisul de muncă din partea Oficiului pentru Străini. Singura incertitudine serioasă planează asupra lui Victoraş Iacob. Fotbalistul nu a primit încă actele necesare legitimării sale la „U" din Grecia, de la clubul pentru care a evoluat în prima parte a campionatului, astfel că atacantul va rata, cel mai probabil, şi meciul cu FC Braşov. „Campionatul se va întrerupe pentru meciurile naţionalei, imediat după partida de la Braşov, aşa că sperăm ca atunci să rezolvăm toate problemele", a explicat un oficial al clubului clujean.

Etichete
Comenteaza