Rugbyştii de la "U" Cluj au pierdut primul meci de pe Cluj Arena. Peste 1.000 de oameni în tribune GALERIE FOTO

Rugbyştii de la
“U” Cluj s-a împiedicat pe teren propriu în faţa Stelei, una dintre cele mai puternice echipe din România.

Rugbyştii de la Universitatea Cluj au jucat sâmbătă contra celor de la Steaua Bucureşti, pe stadionul Cluj Arena. "Studenţii" au condus meciul timp de o oră, dar au cedat iniţiativa, iar Steaua s-a impus în final cu 19-8.

În ciuda vremii mohorâte şi reci, peste 1.000 de fani s-au aflat în tribune pentru a-i încuraja pe "studenţi", aplaudându-i minute în şir şi după ultimul fluier. A fost, de altfel, prima partidă de rugby care s-a jucat pe Cluj Arena.

"A fost şi este fantastic să jucăm aici şi cred că toate meciurile de pe teren propriu le vom disputa pe acest stadion minunat. Despre meci, pot să zic că am jucat foarte bine până în minutul 58, când încă eram în avantaj. Apoi am făcut multe greşeli, iar Steaua ne-a penalizat. Ne-a lipsit liniştea, nu suntem destul de maturi pentru a ţine un meci întreg. Jucătorii sunt tineri, trebuie să avem răbdare cu ei. Într-un an sau doi vom face lucruri mult mai importante. N-am gestionat bine meciul în momentele dificile. Vom fi mult mai buni, am mare încredere în echipă", a explicat antrenorul-jucător al Universităţii, Cristian Săuan.

Etichete
Comenteaza