Dat ca exemplu: Pedepsit contra Chiajnei, Dinu ar putea fi exclus din lotul pentru Astra

Dat ca exemplu: Pedepsit contra Chiajnei, Dinu ar putea fi exclus din lotul pentru Astra
Viorel Dinu a fost înlocuit după numai 36 de minute în partida cu Concordia, Ionel Ganea reproşându-i atitudinea delăsătoare. Ganea se gândeşte să-l nu-l includă în lotul pentru deplasarea de la Giurgiu.

Viorel Dinu l-a enervat teribil pe Ganea, iar antrenorul l-a înlocuit după doar 36 de minute de joc. „Uită-te la ăsta, stă numai în off-side", a fost auzit Ganea spunând în mai multe rânduri, iar antrenorul n-a mai stat mult pe gânduri şi a luat o decizie drastică, scoţându-şi golgheterul de pe teren. Ganea a explicat la finalul partidei că a luat decizia de a renunţa la Dinu din cauza atitudinii sale. Apropiaţi ai echipei vorbesc că „Ganezul" s-a temut ca atacantul său să nu devină prea „emoţionat" contra fostei sale echipe.

Ionel Ganea nu glumeşte şi taie în „carne vie". Cunoscut ca un tip intransigent, care nu tolerează nici un fel de abatere, „Ganezul" a demonstrat vineri că are curaj. În 36 de minute, Dinu a arătat destulă implicare în joc, contribuind decisiv la două faze importante de atac ale echipei sale, însă nu şi-a mulţumit antrenorul. Ganea l-a acuzat că stă prost pe teren, că nu se implică şi, spun unele surse, că ar fi prea „afectat" de întâlnirea cu fosta sa echipă. În minutul 36, antrenorul l-a scos de pe teren pe golgheterul echipei, iar cei doi nici măcar nu s-au privit. Chiar şi la pauză, Dinu a revenit de la cabine după doar câteva minute, în echipamentul de joc, şi s-a aşezat pe bancă, fără să fie abordat de nici un coleg.

La finalul meciului, Ganea a dat explicaţia oficială a gestului său. „Cine nu înţelege că fără muncă nu se poate, atunci la mine nu va mai juca. Dacă vrei să te plimbi te poţi duce în parc, e aici aproape, e numai bun pentru plimbări. Dinu e un jucător cu experienţă, e un fotbalist bun, dar la mine nu e destul. Dacă nu munceşti, nu joci, e simplu! Asta e valabilă pentru toată lumea, nu voi ezita ca pe viitor să iau aceaşi măsură în cazul oricărui jucător!", a declarat Ganea la finalul meciului de vineri, 1-0 contra Chiajnei. Surse din apropierea vestiarului susţin că antrenorul ia în serios în calcul varianta de a-l lăsa acasă pe Viorel Dinu pentru meciul cu Astra, dorind să dea un exemplu în faţa jucătorilor. Atacantul nu a putut fi contactat ieri pentru a-şi preciza punctul de vedere.

N-ar fi pentru prima dată când Viorel Dinu nu prinde lotul echipei clujene. Ganea l-a lăsat în tribună la meciul cu Steaua Bucureşti, cele două părţi vorbind atunci de probleme personale care l-au împiedicat pe atacant să evolueze. Pe de altă parte, s-a discutat mult pe seama relaţiei de prietenie dintre atacant şi Reghecampf, iar Ganea nu a vrut să dea naştere interpretărilor, lăsându-l pe jucător în afara lotului.

Universitatea Cluj are un parcurs excelent cu Ganea la timonă, echipa clujeană pierzând un singur joc, 0-1 cu liderul şi virtual-campioana Steaua Bucureşti. În celelalte patru meciuri, „Şepcile au obţinut" două victorii şi tot atâtea egaluri, primind un singur gol.

Tony, pregătit de revenire

Tony Nwakaeme va fi inclus în lotul pe care Ioan Viorel Ganea îl va deplasa pentru meciul cu Astra Giurgiu, de vineri. „Tony va fi o soluţie, mai ales în condiţiile suspendărilor din lot. El a venit la un anumit nivel de pregătire, aşa că a trebuit să lucrăm mult la capitolul fizic", a spus Ganea. „Studenţii" vor pleca miercuri spre Bucureşti, cu o cursă aeriană, urmând să se pregătească în capitală pentru meciul cu Astra Giurgiu. Pentru partida de vineri, Ganea nu poate conta pe Florin Hidişan şi Ionuţ Boşneag, ambii suspendaţi.

Prinşi la jocuri de noroc

Potrivit gsp.ro, Ioan Viorel Ganea este decis să ia măsuri drastice împotriva lui Dinu Moldovan, Cătălin Samoilă şi Răzvan Zăinescu, prinşi vineri seara la o sală de jocuri de noroc din oraş. Sursa citată scrie că cel puţin ultimii doi nu vor mai intra în vederile antrenorului, Moldovan scăpând de excluderea imediată în condiţiile în care suspendarea lui Boşneag îl transformă în titularul postului pentru jocul de vineri. Samoilă şi Zăinescu n-au fost incluşi în lotul pentru meciul trecut, în timp ce Moldovan a fost rezerva de portar.

 

Etichete
Comenteaza