Ganea a renunţat la un fost căpitan al echipei

Ganea a renunţat la un fost căpitan al echipei
Ioan Viorel Ganea, antrenorul Universităţii, nu face nici o concesie când vine vorba despre implicarea jucătorilor săi în meciuri şi antrenamente.

 Recent, tehnicianul a decis să-i trimită pe Cătălin Samoilă şi Răzvan Zăinescu la echipa de juniori, din cauză că aceştia au petrecut până târziu după meciul cu Chiajna. A surprins, însă, gestul antrenorului de a renunţa şi la serviciile lui Vasile Gheorghe, fost căpitan al echipei, Ganea reproşându-i evoluţia din meciul din prima etapă a anului, cu Steaua.

Gheorghe a început pe bancă respectiva partidă, fiind trimis în teren în minutul 55, la scorul de 1-0 pentru formaţia bucureşteană. Mijlocaşul nu a ieşit cu nimic în evidenţă, iar antrenorul i-a reproşat lipsa de implicare. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a fost nevoit să urmeze un proces de recuperare, din cauza unei accidentări, iar după revenire a fost înştinţat că nu mai intră în planuril primei echipe.

În altă rdine de idei, Viorel Dinu s-a pregătit normal la antrenamentul de ieri şi are şanse să fie inclus, până la urmă, în lotul pentru deplasarea la Giurgiu. Dinu l-a nemulţumit şi el pe Ionel Ganea, fiind scos din teren în minutul 33 al ultimei partide, împotriva Concordiei Chiajna.

 

Etichete
Comenteaza