Antrenorul Astrei se teme de demitere după înfrângerea cu "U"

Antrenorul Astrei se teme de demitere după înfrângerea cu
Antrenorul principal al echipei Astra Ploieşti, Valentin Sinescu, şi-a asumat responsabilitatea după înfrângerea cu "U" Cluj de pe teren propriu, precizând totodată că există posibilitatea să nu mai fie antrenorul formaţiei, după cea de-a doua înfrângere consecutivă.

"Am primit două goluri mult prea uşor pentru o echipă cu pretenţii asa cum ne credem noi. Probabil sunt şi limitele mele ca antrenor, eu ţin să le mulţumesc jucătorilor pentru efortul pe care l-au făcut", a declarat antrenorul pentru Dolce Sport.

"Mă gândeam cât pot să merg alături de această echipă mai mult decat mi-am imaginat eu vreodată. Aştept decizii pentru ca Astra să câştige din nou. Există posibilitatea să nu mai fiu antrenorul Astrei", a adăugat Sinescu.

Finanţatorul echipei, Ioan Niculae, a precizat pentru sursa citată că aşteaptă sâmbătă explicaţii din partea băncii tehnice cu privire la modul în care a jucat formaţia prahoveană cu "U" Cluj.

Universitatea Cluj a învins cu 2-1 în deplasare Astra Ploieşti, vineri seară, într-un meci contând pentru cea de-a 25-a etapă a Ligii I de fotbal.

Etichete
Comenteaza