Ganea explică „minunea" de la Giurgiu: „Le-am spus băieţilor că sunt mai buni ca adversarii!"

Ganea explică „minunea
Universitatea Cluj este una dintre formaţiile momentului în Liga I. „Studenţii" acţionează ca o echipă în adevăratul sens al cuvântului, joacă din ce în ce mai bine, iar rezultatele pozitive nu s-au lăsat aşteptate. Sub comanda lui Ionel Ganea, „U" a reuşit să adune 11 puncte în cele şase etape din 2013, trei obţinute vineri, după 2-1 pe terenul Astrei Giurgiu, într-una din „bombele" returului.

„Vreau să fie clar pentru toată lumea: antrenorul Ganea merge doar la victorie! Eu nu mă mulţumesc cu jumătăţi de măsură, nu mergem la Giurgiu să ne apărăm, mergem să învingem", spunea Ionel Ganea pentru ZIUA de CLUJ, cu câteva zile înaintea deplasării. Rezultatul, dar mai ales jocul formaţiei sale de la Giurgiu, a confirmat spusele antrenorului. „U" a dominat clar echipa lui Valentin Sinescu la capitolul ocazii, iar cei trei oameni ofensivi veniţi de pe bancă - Szekely, Tony şi Apostu - au adus consistenţă în faza de atac. Ganea şi-a păstrat discursul cumpătat şi la finalul partidei, dezvăluind, însă, cum şi-a motivat elevii în săptămâna premergătoare deplasării de la Giurgiu. „Cel mai mult mi-am dorit să îmi fac un lot unde fiecare jucător să aibă concurenţă pe posturi. Pentru jucători această victorie e o motivaţie foarte mare. Le-am spus că sunt mai buni ca ei şi putem câştiga acest meci. Şansele de a rămâne în prima ligă au crescut puţin", a mărturisit „Ganezul" la Dolce Sport.

O parte a jucătorilor s-a întors sâmbătă seara la Cluj, iar restul au ajuns ieri în capitala Ardealului, după o zi de odihnă primită din partea antrenorului. Azi, „studenţii" îşi vor relua antrenamentele pentru partida de sâmbătă, cu Dinamo Bucureşti, meci ce se va disputa pe „Arena Naţională".

 

Etichete
Comenteaza