Ganea după victoria istorică împotriva FC Vaslui: ""Vom avea câteva ore alături de familie, apoi la treabă, pentru că miercuri avem din nou meci"

Ganea după victoria istorică împotriva FC Vaslui:
Au învins azi pentru prima dată în istorie pe FC Vaslui, se bucură de victorie, mâine au câteva ore alături de familie iar după-masă se întorc la muncă. "Ei şi-au ales meseria asta, eu la fel; ne întoarcem la muncă, miercuri avem meci", spune Ionel Ganea despre elevii săi de la Universitatea Cluj.

"Sunt bucuros pentru că am reuşit să câştigăm acest meci. Sunt 3 puncte foarte importante. Pentru orice echipă care câştigă victoriile sunt foarte importante", spune Ganea după meci, la Digi Sport.

"Suntem o echipă mică, lotul nu e unul foarte mare. Eu mă bazez tot timpul pe 16-17 jucători de la începutul campionatului. Trebuie să mă adaptez la condiţiile pe care le am, dar azi sunt foarte mulţumit de joc, cu puţină atenţie puteam marca mai multe goluri", mai spune tehnicianul Universităţii.

După meciul de azi, jucătorii de la "U" au doar câteva ore libere, după care se întorc la muncă. "Vom avea câteva ore alături de familie, apoi la treabă, pentru că miercuri avem din nou meci", transmite Ganea.

"U" a învins FC Vaslui sâmbătă seara în ajunul Paştelui pe Cluj Arena, 2-1. E prima victorie a clujenilor împotriva FC Vaslui din istorie. Vezi aici meciul în format live text

 

 

Etichete
Comenteaza