Suferă pentru "U" FOTO/VIDEO

Suferă pentru
Fostele glorii, dar şi suporterii Universităţii Cluj se declară şocaţi de decizia comisiei de apel, care a decis retrogradarea clublui în Divizia B din motive financiare. Fostul mare jucător al Universităţii, Remus Câmpeanu, a aflat că va primi titlul de cetăţean de onoare al judeţului în acelaşi timp cu vestea că echipa sa de suflet nu a primit licenţa pentru Liga I. El speră totuşi într-o rezolvare a situaţiei.

Fostul jucător, care timp de 10 ani a purtat banderola de căpitan la Universitatea Cluj, plânge cu un ochi şi râde cu celălalt. Remus Câmpeanu a primit vestea că va fi cetăţean de onoare al judeţului în acelaşi timp cu vestea retrogradării echipei pe motive financiare.

"Cele bune se leaga cu cele mai putin bune. e un moment greu al Universitatii, ceea ce inseamna ca e un moment greu si al meu asa cum ne-a surprins negativ de mai multe ori Federatia si Liga, comisiile isi fac de cap si creeaza anumite momente fara temei legal", a spus Remus Campeanu.

Suporteri Universităţii spun că se face un abuz împotriva clubului.

Atât suporterii, cât şi oficialii clubului speră ca "U" să primească o decizie favorabilă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, astfel încât să continue să joace în Liga I, drept pe care jucătorii l-au câştigat pe teren.

Reporter: Alin Golban
Operator: Florin Dan

Comenteaza