Planurile lui Boc pentru "U" VIDEO

Planurile lui Boc pentru
Emil Boc a vorbit aseară la Realitatea TV Cluj despre soarta clubului de fotbal Universitatea. Primarul a spus că are pregătiţi cel puţin un milion de lei pentru a ajuta clubul, dar legislaţia nu îi permite să o facă. Emil Boc speră, totuşi, ca Federaţia sau Tribunalul de Arbitraj Sportiv să menţină "U" în Liga I. Primarul a subliniat că se vor găsi investitori dispuşi să preia echipa după ce clubul va scăpa de datorii.

Emil Boc spune că nu îi este indiferentă soarta Universităţii, dar ar risca să ajungă la închisoare dacă ar da bani clubului în acest moment.

 

Primarul se aşteaptă ca Federaţia sau Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne să salveze clubul de la retrogradare. Emil Boc spune că insolvenţa s-a dovedit o soluţie inspirată, că Universitatea va scăpa astfel de datorii, iar apoi vor apărea la orizont şi investitorii.

 

Universitatea Cluj nu a primit licenţa pentru Liga I, deşi pe teren s-a salvat de la retrogradare. Clujenii au de astăzi un nou administrator special, Marieta Anastasescu, şi speră ca planul de reorganizare să fie aprobat miercurea viitoare de judecătorul sindic. Apoi, cu această decizie în mână, "Şepcile roşii" vor merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, ultima instanţă care le mai poate acorda licenţa.

 

Comenteaza