Marcatorul hatrick-ului din meciul CFR - "U": Trebuia să demonstrez că clubul a luat un jucător valoros

Marcatorul hatrick-ului din meciul CFR -
Autorul hatrick-ului din meciul CFR Cluj - "U" Cluj, Robert Maah a subliniat că reuşita din această seară i-a dat ocazia de a-şi demonstra valoarea.

"Sunt foarte fericit, a fost un meci important, ştiu că partidele cu <U> Cluj au o miză deosebită", a declarat Maah la Digi Sport.

Întrebat de ce evoluţiile sale foarte bune au venit pe final de sezon (în condiţiile în care fotbalistul evoluând la CFR din iarna acestui an), sportivul a precizat că a avut nevoie de timp de adaptare:  

"Când soseşti ai nevoie de timp, să înţelegi anumite lucruri, să te adpatezi cu colegii cu care joci, să te acomodezi cu modul de a fi al românilor, cu societatea de aici. Sunt fericizt, trebuia să demonstrez că CFR-ul a achiziţionat în jucător bun. Nu îmi fac griji pentru viitor, vreau să cresc şi să câştig", a menţionat mijlocaşul ofensiv.

Fotbalistul a apreciat atmsofera din tribune. 

Pe de altă parte Maah şi-a exprimat dorinţa de a evolua în finala Cupei României, respectiv ca echipa sa să învingă Petrolul.

"E foarte important să joc în finală. Avem nevoie să jucăm în Europa, va fi un meci interesant, trebuie să ne pregătim până la ora partidei", a specificat sportivul.

CFR Cluj a învins cu 3-1 "U" Cluj miercuri seară, într-un meci contând pentru ultima etapă a Ligii I de fotbal, ediţia 2012-2013.

 

Comenteaza