„U” a câştigat mini-derby-ul cu CFR, dar a ratat finala

„U” a câştigat mini-derby-ul cu CFR,  dar a ratat finala
Juniorii „A” ai Universităţii şi cei ai CFR s-au întâlnit ieri în grupa semi-finală a campionatului naţional, iar câştig de cauză au avut „alb-negrii”. Echipa pregătită de Călin Sălăgean s-a impus cu 4-2, după ce la pauză conducea cu 2-0, prin golurile marcate de Ursu, Calcan, Hâmpea şi Gădălean. În ciuda victoriei, „studenţii” mici au terminat pe locul doi în grupă, după gazdele de la Dinamo.

„Câinii" au câştigat duelul cu Şcoala de Fotbal „Gică Popescu" şi s-au calificat în ultimul act al campionatului, cu un total de opt puncte. În finală, Dinamo va întâlni pe Viitorul Constanţa, în timp ce „studenţii" mici vor juca pentru medaliile de bronz împotriva unei echipe mai puţin cunoscute, Dinamo Oneşti, care a reuşit să termine pe locul secund într-o grupă cu Ceahlăul şi Viitorul Constanţa.

Pentru o parte dintre jucătorii Universităţii, acesta a fost ultimul meci la nivel de juniori, ei urmând să facă deja pasul la prima echipă. Cele mai importante nume sunt Lucian Baciu, Octavian Ursu şi Andreas Calcan, cei trei fiind, de altfel, prezenţe obişnuite la prima echipă la începutul acestui retur.

Etichete
Comenteaza