Aşteptare dificilă pentru "U": "nu ştim când vom avea înfăţişarea la TAS"

Aşteptare dificilă pentru
Universitatea Cluj îşi pune toate speranţele într-o decizie favorabilă a Tribunalului de Arbtiraj Sportiv în privinţa licenţierii, însă clubul nu a aflat deocamdată data la care va fi chemat să îşi prezinte punctul de vedere.

În mod normal, Tribunalul de Arbitraj Sportiv ar trebui să ofere un verdict în cazul Universităţii Cluj până pe 22 iunie, cu o lună înainte de începerea campionatului în România. Până la această oră, clubul nu a aflat, însă, data la care va fi chemat în faţa completului de judecată. Dosarul este pregătit, "U" va fi reprezentat la TAS de Gianpaolo Monteneri, unul dintre cei mai reunumiţi avocaţi în dreptul sportiv, dar instanţa elveţiană nu a fixat până în acest moment data la care va prelua şi judeca acest caz. „Încă suntem în comunicare de program, suntem într-o legătură permanentă cu avocantul care ne reprezintă. Am agreat procedura rapidă, dar deocamdată nu ştim cu exactitate data la care vom fi chemaţi. Nu pot să vorbesc de un verdict, nu mă pot antepronunţa. Pot spune că dosarul este bine documentat şi avem argumente solide în solicitarea noastră", a spus Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al FC „U", pentru ZIUA de CLUJ.

 

Reamintim că Universitatea Cluj nu a primit licenţa pentru participarea în sezonul viitor al Lgii I din partea instanţele sportive din România. "Şepcile roşii" s-au adresat ulterior Tribunalului de Arbitraj Sportiv şi speră ca tribunalul elveţian să întoarcă decizia luată de Comisia de Licenţiere din România.

Etichete
Comenteaza