Viorel Dinu şi Apostol Muzac, spre Săgeata Năvodari

Viorel Dinu şi Apostol Muzac, spre Săgeata Năvodari
Nou-promovata în Liga I îşi va întări lotul cu doi dintre jucătorii care au pus serios umărul la salvarea Universităţii de la retrogradare. Sub contract cu „Şepcile roşii" până duminică, Apostol Muzac şi Viorel Dinu se vor prezenta, foarte probabil, la pregătirile dobrogenilor începând cu prima zi a săptămânii viitoare.

„Există şi varianta Săgeata Năvodari. Momentan sunt sub contract cu „U" Cluj, voi şti mai multe săptămâna viitoare", a spus Viorel Dinu. Atacantul care a marcat de opt ori pentru clujeni în campionatul trecut se pregăteşte la baza „Dan Anca", sub comanda lui Emil Szolomajer, alături de ceilalţi fotbalişti care nu au făcut deplasarea în Poiana Braşov, împreună cu lotul condus de Ionel Ganea.

Tot la Săgeata va ajunge, foarte probabil, şi Apostol Muzac, om de bază în returul campionatului, autor a două goluri pentru „Şepcile roşii". La fel ca şi ceilalţi jucători ai „studenţilor", Muzac mai are contract până duminică, iar angajamentul nu va fi prelungit. De transferurile echipei Săgeata Năvodari se ocupă Anamaria Prodan, fost director executiv al Universităţii prima parte a turului din campionatul trecut. Manager general al clubului a fost numit Aurelian Babuţan, şi el fost oficial al echipei clujene.

Etichete
Comenteaza