Şi-au încheiat aventura la „U": Viorel Dinu şi Apostol Muzac, la Săgeata Năvodari

Şi-au încheiat aventura la „U
Golgheterul Universităţii din sezonul trecut, dar şi mijlocaşul Apostol Muzac, vor evolua în stagiunea următoare pentru nou-promovata Săgeata Năvodari. Clubul de la malul mării a anunţat mutările pe site-ul oficial.

La Săgeata, manager general a fost numit Aurelian Babuţan, iar transferurile sunt efectuate pe filiera Anamaria Prodan, adică exact cuplul managerial de la „U", din prima parte a sezonului trecut.

Viorel Dinu nu a mai făcut parte din calculele lui Ionel Ganea de la meciul cu Concordia Chiajna, din etapa a 23-a a campionatului trecut. Atunci, Ganea i-a reproşat fotbalistului randamentul scăzut şi lipsa de implicare. „Cine vrea să se plimbe poate să o facă aici, în Parc. La mine joacă doar cine se pregăteşte sută la sută, nu mă interesează trecutul lui", a spus Ganea, când a motivat gestul său de a renunţa la Viorel Dinu, omul care marcase de opt ori pentru „Şepci". Cum de atunci şi până la final Dinu nu a mai fost inclus în lot, era de aşteptat ca el să plece.

La Năvodari va ajunge şi Apostol Muzac, mijlocaşul care a fost reactivat de Ganea, după un retur în care a avut apariţii meteorice. Deşi a declarat în câteva rânduri că va aştepta ca TAS să dea un răspuns în privinţa licenţierii, Muzac n-a mai avut răbdare şi a semnat cu nou-promovata din Năvodari. În total, 13 dintre fotbaliştii care au evoluat pentru „U" în retur nu se mai regăsesc în lot.

Etichete
Comenteaza