Decizia TAS, efect de ghilotină pentru Viorel Duru: "Dacă "U" câştigă, Duru va fi demis"

Decizia TAS, efect de ghilotină pentru Viorel Duru:
Directorul Administraţiei de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal, Viorel Duru, cel care a insistat pentru respingerea licenţei pentru "U" în două rânduri, va fi dat afară ca urmare a deciziei TAS.

Duru a fost cel care şi-a însuşit rolul procurorului în dosarul de licenţiere al Universităţii şi a cerut de fiecare dată ca Universităţii să-i fie respins dreptul de joc în prima ligă. Mai mult, Duru s-a arătat şi expert în insolvenţă, oferind o declaraţie halucinantă: "Planul de reorganizare al Universităţii e slab", s-a exprimat oficialul FRF. Câteva zile mai târziu, Tribunalul Comercial dădea undă verde respectivului act. 

În faţa Adunării Generale a FRF, Mircea Sandu a admis că în cazul în care Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va da un verdict favorabil Universităţii, Viorel Duru va pleca. "E clar că vom încheia colaborarea cu Duru dacă "U" câştigă la TAS", a spus Sandu. 

În mod normal, Viorel Duru ar trebui demis în şedinţa Comitetului Executiv de mâine. "Duru trebuie să plece, a devenit stat în stat acolo. Am demonstrat că toată administraţia de licenţiere s-a înşelat când a judecat dosarul nostru", au explicat oficialii Universităţii. 

Etichete
Comenteaza