„U" pune în vânzare biletele pentru meciul cu Petrolul. Cel mai ieftin costă 2 lei!

„U
Fanii Universităţii Cluj pot să-şi cumpere începând de mâine bilete la partida cu Petrolul Ploieşti, de duminică, cea care va deschide noul sezon al Ligii I. Clubul a pregătit un pachet deosebit de atrăgător, cu preţuri cuprinse între 2 lei, la peluză, şi 20 de lei la tribuna a II-a.

Conform anunţului postat pe site-ul oficial al „Şepcilor roşii", la meciul cu Petrolul vor fi deschise doar inelele superioare de la peluza I şi tribuna a II-a, din raţiuni „economice şi de securitate". Pentru un bilet la zona VIP, doritorii trebuie să scoată din buzunar între 50 şi 100 de lei, în funcţie de locuri. Partida dintre „U" Cluj şi Petrolul se va disputa duminică, de la ora 19, pe Cluj Arena. Meciul va fi transmis în direct de Digisport şi live-text pe ziuadecj.ro.

În stagiunea precedentă, Petrolul, echipă condusă la acea vreme de Florian Walter, s-a impus în ambele partide contra Universităţii. La Ploieşti, „lupii galbeni" au învins cu 2-1, pentru ca în etapa a 33-a să câştige cu scorul de 4-2 pe Cluj Arena. În acest sezon, echipa prahoveană îşi propune o clasare în primele cinci locuri, în timp ce clujenii urmăresc, din nou, evitarea retrogradării.

Etichete
Comenteaza