Fostul căpitan al Universităţii, chemat de Ionuţ Badea la Oţelul Galaţi

Fostul căpitan al Universităţii, chemat de Ionuţ Badea la Oţelul Galaţi
După trei ani petrecuţi la echipa „Şepcilor roşii, Ionuţ Boşneag s-a despărţit de „U" imediat după revenirea echipei din „Poiana Braşov". Touşi, portarul care a purtat banderola de căpitan al „studenţilor" în returul sezonului trecut nu a stat foarte mult fără echipă, iar în această săptămână urmează să semneze cu Oţelul Galaţi, formaţia antrenată de Ionuţ Badea, fostul tehnician al FC „U".

Badea şi Boşneag au mai colaborat în două rânduri, la FC Argeş şi la Universitatea Cluj. În cele trei sezoane petrecute la echipa clujeană, cel poreclit „Moşul" a fost mai mult rezervă, evoluând şi o perioadă pentru formaţia secundă a clujenilor, din Liga a III-a. Totuşi, în returul trecut a devenit un om de bază al echipei, purtând şi banderola de căpitan în meciurile în care nu evolua Zsolt Szilagyi. În retur, portarul în vârstă de 31 de ani a prins 7 meciuri pentru „alb-negrii", având şi câteva evoluţii extrem de apreciate. Boşneag s-a accidentat în partida cu Gaz Metan, suferind o fractură de pomete, joc în care a şi gafat grav la golul secund al medieşenilor, când a scăpat pe sub el, în plasă, o minge destul de uşoară.

La Galaţi, Boşneag se va lupta pentru titularizare cu Branko Grahovac, însă bosniacul pare a fi căzut în disgraţia staff-ului tehnic din cauza unor escapade nocturne, scrie prosport.ro. Ionuţ Boşneag este al 14-lea component al echipei care termina pe locul 12 în sezonul trecut care se desparte de „U" în această vară.

Etichete
Comenteaza