Un fotbalist de la Petrolul, aproape de un transfer la ”U” Cluj: “Sper să se rezolve cât mai repede şi să semnez contractul”

Un fotbalist de la Petrolul, aproape de un transfer la ”U” Cluj: “Sper să se rezolve cât mai repede şi să semnez contractul”
”U” Cluj îşi betonează apărea. După ce l-a adus pe Gaston Mendy, echipa „studenţilor” a pus ochii pe un fundaş de la Petrolul Ploieşti.

„Este posibil să mai vină jucători noi", a spus antrenorul Ionel Ganea imediat după partida pierdută la Galaţi (2-1). Gaston Mendy a revenit la Cluj şi va semna un nou angajament cu „şepcile roşii", iar în zilele următoare Ganea îl aşteaptă la echipă şi pe fundaşul central Ionuţ Neag, de la Petrolul Ploieşti. În vârstă de 19 ani, Neag este considerat unul dintre cei mai talentaţi apărători din România. El a evoluat la „U" Cluj la juniori, plecând ulterior la Petrolul alături de majoritaetea fotbaliştilor aduşi de Florian Walter.

În ultimul sezon, Neag a evoluat în 5 partide ca titular în tricoul „lupilor", plus meciul din Supercupa României cu Steaua. „Eu îmi doresc foarte mult să vin la Universitatea Cluj, mi-a plăcut şi înainte Clujul şi sper să mă întorc. Sper să se rezolve cât mai repede lucrurile şi să semnez contractul cu Universitatea", a declarat Neag pentru ZIUA de CLUJ.

Etichete
Comenteaza