Universitatea Cluj a fost amendată din nou. Oficialii LPF au văzut incidente la meciul cu Ceahlăul

Universitatea Cluj a fost amendată din nou. Oficialii LPF au văzut incidente la meciul cu Ceahlăul
Clubul „Şepcilor roşii” a devenit un abonat pe chitanţierul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). După ce în sezonul trecut a cumulat amenzi de peste 70.000 de lei, ieri LPF a anunţat că Universitatea a fost sancţionată pentru „incidentele din tribună” de la meciul cu Ceahlăul Piatra-Neamţ, de vinerea trecută. Cuantumul amenzii e de 5.000 de lei.

Sancţiunea a fost anunţată ieri de către oficialii Ligii, însă fără să motiveze incidentele la care fac referire. La meciul cu Ceahlăul Piatra-Neamţ au asistat 5.000 de suporteri ai Universităţii, iar conform forţelor de ordine prezente pe stadion nu s-au înregistrat incidente. În stagiunea trecută, clubul clujean a fost sancţionat în două rânduri pentru partide disputate în deplasare. Mai întâi, la Braşov, „U" a primit o amendă de 30.000 de lei din cauza unei petarde aruncate de un suporter pe pista de atletism a stadionului „Tineretului". Apoi, în chiar ultima etapă a sezonului, în derby-ul cu CFR Cluj, din Gruia, „studenţii" au fost sancţionaţi tot cu 30.000 de lei din cauza unui telefon mobil aruncat din tribuna a II-a, în minutul 80 al partidei.

Ieri, LPF a mai anunţat că atacantul CFR-ului, Derick Chuka Ogbu a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi cu o penalitate sportivă de 2.000 de lei, în urma eliminării suferite în partida din ultima etapă, de la Vaslui (0-4).

 

Etichete
Comenteaza