Ionel Ganea a prefaţat meciul cu Chiajna: „E important, dar nu decisiv”

Ionel Ganea a prefaţat meciul cu Chiajna: „E important, dar nu decisiv”
Antrenorul „Şepcilor roşii” nu subestimează adversara din etapa a V-a, însă evită să vorbească despre partida de luni ca despre una decisivă pentru el şi formaţia sa.

Ionel Ganea a comandat un test cu proaspăt promovata în liga a III-a, Unirea Jucu, pe care clujenii l-au câştigat, joi, cu scorul de 3-0. Golurile „studenţilor" au fost marcate de Octavian Ursu, Andreas Calcan şi Lucian Turcu, primii doi aflându-se la primele reuşite pentru echipa mare, de la revenirea în lot. Luni, „U" va juca împotriva Concordiei Chiajna, într-un meci extrem de important pentru echipa clujeană.

Totuşi, Ganea a evitat să vorbească despre partida cu ilfovenii ca despre una decisivă pentru echipă sau pentru postul său. „Chiajna e o echipă bună. Vom avea un meci important, însă nu decisiv. Campionatul e abia la început, dar e important să vină victoriile. Au venit jucători şi vom mai face transferuri şi în continuare. Despre Marius Niculae nu vreau să spun nimic până îşi va rezolva situaţia cu fosta echipă. Eu am contract pe doi ani, nu mă gândesc să plec", a spus Ganea, conform stiridesport.ro.

Antrenorul „Şepcilor roşii" îl are în teste pe mijlocaşul dreapta ceh, Emil Rilke. Ultima dată la Hansa Rostock, formaţie din al treilea eşalon german, Rilke are un CV destul de consistent. În urmă cu trei ani a bifat şi câteva prezenţe în grupele Champions League, pentru slovacii de la MSK Zilina, împotriva lui Chelsea sau Spartak Moskova, însă formaţia sa a terminat pe ultimul loc în grupă. Cehul este ultimul dintre mijlocaşii dreapta testaţi de Ganea în ultima perioadă, antrenorul declarând în mai multe rânduri că are nevoie de întăriri pe benzi. O altă ţintă a Universităţii pentru acel post, Janos Szekely, are şanse mici să devină realitate. Szekely s-a întâlnit ultima dată cu oficialii lui „U" acum două săptămâni, însă fără să ajungă la un acord.

Meciul dintre „U" Cluj şi Concordia Chiajna se va juca luni, de la ora 19:00, pe Cluj Arena, în direct la Digisport şi live-text pe ziuadecj.ro.

 

Etichete
Comenteaza