Contestat de o parte a fanilor, Ganea nu dezarmează: „Nu sunt laş să renunţ când e greu!"

Contestat de o parte a fanilor, Ganea nu dezarmează:  „Nu sunt laş să renunţ când e greu!
Eşecul cu Concordia Chiajna, 0-3, suferit chiar pe Cluj Arena, i-a determinat pe o parte a fanilor Universităţii să-l conteste pe Ionel Ganea, pentru prima dată de la sosirea la echpă a fostului golgheter al „naţionalei". Ganea le-a răspuns contestatarilor şi a spus că nu se gândeşte să-şi dea demisia.

Dacă jocul „studenţilor" a fost sub orice critică, luni nici galeria „Şepcilor roşii" nu s-a mai ridicat la înălţime. Cu peluza plină, însă ticsită cu zeci de „privitori", atraşi de preţul de intrare aproape hilar (2 lei), atmosfera din jurul partidei a fost mult sub aşteptări. Pe lângă abuzul de injurii, fanii i-au huiduit la scenă deschisă pe jucători în momentul schimbărilor, dar şi la final. Nici Ionel Ganea nu a scăpat de tratamentul unei părţi a suporterilor, care i-au cerut demisia.

Marţi, la „rece", antrenorul a comentat situaţia pentru ZIUA de CLUJ. „Nu sunt laş să renunţ atunci când e greu. Nici când am venit la echipă, în iarnă, nu-mi dădea nimeni vreo şansă şi uite că am reuşit. Sper ca şi acum să redresez echipa. Avem mare nevoie de o victorie, măcar pentru moral. Nu m-am gândit să-mi dau demisia, însă le-am transmis celor din conducere că nu ţin de postul meu. Nu mi-e teamă că voi fi dat afară. Antrenorul e întodeauna primul vinovat, dar sunt şi nişte condiţii speciale. Din păcate, incertitudinea din vară ne-a dat mult peste cap. Mulţi jucători n-au vrut să mai continue din cauză că nu ştiau dacă echipa rămâne în Liga I. La fel s-a întâmplat şi cu fotbaliştii pe care am încercat să-i aducem, toţi au ezitat. Avem una dintre cele mai tinere echipe din Liga I, sunt nouă jucători sub 21-22 de ani în lot. E nevoie de timp", a explicat, marţi, antrenorul „Şepcilor roşii".

Etichete
Comenteaza