Constantea: Walter a blocat orice comunicare cu potenţiali investitori, nu vrea să vândă acţiunile. "M-am tot gândit, dar mi-e greu să găsesc un motiv"

Constantea: Walter a blocat orice comunicare cu potenţiali investitori, nu vrea să vândă acţiunile.
Reprezentantul Consiliului Local la Universitatea Cluj spune că fostul proprietar, Florian Walter, a tăiat orice cale de comunicare cu potenţialii cumpărători ai acţiunilor. "M-am tot întrebat de ce face asta, şi nu ştiu ce să răspund", spune Radu Constantea.

"Nu cred că mai putem vorbi de o relaţie cu Florian Walter, în ultimele luni", spune Constantea la Ştirile Realitatea TV Cluj. "Căutăm potenţiali investitori, am identificat companii care şi-au manifestat interesul, dar din ultimele relatări (sic!-n.red.) canalul de comunicare între potenţialul investitor şi Florian Walter e blocat".

Constantea face un apel către suporterii Universităţii, care acum se îndreaptă, pentru explicaţii, doar către Primăria Cluj-Napoca, în lipsa lui Walter. "Suporterii trebuie să înţeleagă că pârghiile noastre sunt destul de reduse", spune Constantea, cu referire la faptul că doar 0,5% dintre acţiunile clubului sunt deţinute de Consiliul Local, în vreme ce 98% sunt în proprietatea lui Florian Walter.

"Am avut numeroase întâlniri cu companii, le-am prezentat părţile pozitive ale clubului -  e printre puţinele branduri care mai există în fotbalul românesc, plus infrstructura sportivă - sunt câteva puncte forte în prezentările pe care le-am făcut", arată Constantea, fără să nominalizeze partenerii de discuţii.

De ce nu vinde Florian Walter pachetul de acţiuni pe care-l deţine la "U", dacă acesta nu-i aduce acum niciun beneficiu financiar, societatea fiind în insolvenţă şi fiind condusă de un administrator special? "M-am tot gândit, dar mi-e greu să găsesc un motiv", spune Constantea.

Etichete
Comenteaza