Test în „Poiană" pentru „Şepcile roşii"

Test în „Poiană
Universitatea Cluj va juca azi un prim amical în cantonamentul montan de la Poiana Braşov. Adversara „studenţilor" va fi proaspăta divizionară secundă, Unirea Tărlungeni, meciul urmând să aibă loc azi, pe terenul grupării din judeţul Braşov.

În acest meci, Ionel Ganea îi va putea urmări la lucru pe noii veniţi la echipă, Emil Rilke şi Jochem Jansen, ultimul un fundaş dreapta în vârstă de 23 de ani care a evoluat ultima dată în Olanda, la De Graafschap. Antrenorul Ionel Ganea a declarat că e mulţumit de felul în care au răspuns elevii săi la antrenamentele din ultima săptămână şi a lăsat de înţeles că la echipă s-ar putea să mai apară nume noi. „Sunt mulţumit de cum se pregătesc toţi, inclusiv cei care au venit mai târziu la echipă, cum au fost Mendy, Abrudan, Balde sau Ursu şi Calcan. E posibil să mai vină jucători, mai este timp pentru transferuri", a spus Ganea.

Pe lângă amicalul de azi, clujenii mai au programat un test marţi, pe terenul Coronei Braşov, urmând ca sâmbăta viitoare să dispute un ultim amical, acasă, în compania unui adversar care va fi anunţat ulterior.

Etichete
Comenteaza