Jucătorii dinamoviști au bătut un suporter al Universităţii înainte de meciul România - Ungaria

Jucătorii dinamoviști au bătut un suporter al Universităţii înainte de meciul România - Ungaria
Fotbaliștii din „Groapă" au intrat în conflict cu mai mulți suporteri ai formației „U" Cluj, care au venit la București pentru a susține naționala României în meciul cu Ungaria, relatează evz.ro.

Sosiți în București pentru a asista la meciul dintre România și Ungaria, suporterii formației „U" Cluj s-au oprit în fața stadionului din Șoseaua Ștefan cel Mare, pentru a face joncțiunea cu galeria dinamovistă. Fanii celor două formații sunt înfrățiți.

Între timp, ardelenii au intrat în stadion și au asistat la ședința de pregătire pe care o susținea echipa din „Groapă". Câțiva suporteri au început să-i înjure pe jucătorii dinamoviști, iar unul dintre aceștia a pătruns pe teren. Fanul recalcitrant a fost luat imediat în primire de Alex Curtean, care, cu mai mulți jucători de la Dinamo, i-au aplicat o corecție fizică, anunță „Gazeta Sporturilor", citată de evz.ro.

Gheorghe Mulțescu, antrenorul echipei Dinamo, a confirmat incidentul. „A fost un incident cu niște suporteri care se aflau sub influența alcoolului. Au început să înjure jucătorii și să-i agreseze verbal, iar unul dintre ei a intrat pe teren. Din câte am înțeles, nu erau suporteri maghiari, erau români din Ardeal, care urmau să se întâlnească cu fanii noștri pentru meciul de diseară. Până a venit Jandarmeria, a trebuit să ne descurcăm singuri", a spus Mulțescu, pentru Mediafax.

Comenteaza