Felgueiras dezvăluie secretele lui Grigoraş: “Ne-a redat plăcerea de a juca fotbal”

Felgueiras dezvăluie secretele lui Grigoraş: “Ne-a redat plăcerea de a juca fotbal”
Portarul CFR-ului are numai cuvinte de laudă pentru Petre Grigoraş, tehnician care i-a luat locul lui Mircea Rednic în urmă cu o lună.

Mario Felgueiras îl apreciază pe noul antrenor al „feroviarilor" pentru felul în care comunică cu jucătorii şi susţine că de la venirea acestuia atmosfera din lot s-a îmbunătăţit semnificativ. Portughezul promite că echipa va arăta mult mai bine şi în joc. „Se lucrează altfel, suntem mult mai liniştiţi şi acest lucru se va vedea încă de la primele meciuri", povesteşte Felgueiras.

Debutul de sezon ratat nu îi descurajează pe „ceferişti". Portarul Mario Felgueiras, unul dintre oamenii grei ai vestiarului, crede că echipa se va apropia de primele locuri din clasament şi consideră oportună instalarea lui Petre Grigoraş în locul lui Mircea Rednic. „Începutul, din păcate, a fost foarte slab, sunt multe motive pentru asta, dar nu vreau să vorbesc despre ceea ce a fost. Cu noul antrenor este mult mai bine, echipa joacă mai bine, se vede acest lucru la antrenamente. Jucătorii sunt mult mai liniştiţi, sunt încurajaţi mereu, el ne încurajează şi ştie să discute cu noi. Lucrurile merg cât se poate de bine şi se va vedea asta şi în jocul nostru. Grigoraş ne-a redat plăcerea de a juca fotbal. Avem mai multă libertate în joc, evoluăm relaxaţi, iar aceste lucruri contează enorm de mult în economia unei partide", a povestit Felgueiras pentru ZIUA de CLUJ.

Goalkeeper-ul CFR-ului le-a pus gând rău rivalilor de la Universitatea, următoarea adversară din campionat. Pe 15 septembrie este programat derby-ul Clujului, iar Felgueiras nu le dă nici o şansă „studenţilor". „Acum ne aşteaptă derby-ul cu Universitatea pe care trebuie neapărat să-l câştigăm şi am mare încredere că vom reuşi asta, că îi vom învinge. După victoria cu Corona suntem obligaţi să legăm măcar încă un succes, să facem 6 puncte din două partide, iar apoi vom juca cu Pandurii şi Petrolul, adversare puternice, care au demonstrat că au valoare. Am speranţe mari înainte de meciul cu "U" Cluj. La noi au fost probleme în joc, dar nu din lipsă de valoare, pentru că eu consider că avem fotbalişti adevăraţi în echipă, jucători care au o certă valoare, care pot face diferenţa într-un meci. Lucrurile s-au mai schimbat, stăm mult mai bine acum din acest punct de vedere, al jocului. Eu sunt conştient de programul pe care îl avem în continuare, însă putem să facem 9 puncte în următoarele trei partide, cu Universitatea, Pandurii şi Petrolul. Aşa vom începe să şi urcăm în clasament şi să ne apropiem de primele echipe", a mai spus portarul.

Partida dintre „U" şi CFR se va juca duminică, de la ora 21:30, în direct la Digisport şi live-text pe ziuadecj.ro.

A revenit la antrenamente

Felgueiras a suferit o entorsă chiar înaintea meciului cu Corona Braşov, din ultima etapă şi a stat mai multe zile pe tuşă. Goalkeeper-ul nu a jucat nici în partidele amicale cu FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş din ultima săptămână, dar de astăzi va intra în programul normal de pregătire. „Sunt bine, am făcut recuperare şi voi începe să lucrez normal alături de restul colegilor. Sper să apăr cu Universitatea Cluj, vreau să revin cât mai repede în poartă", a explicat lusitanul.

 

Etichete
Comenteaza