Trofeul Champions League ajunge la Cluj

Trofeul Champions League ajunge la Cluj
Caravana Champions League, care transportă cel mai râvnit trofeu de către cluburile europene de fotbal, se va opri marţi, 1 octombrie, în Piata Unirii din Cluj-Napoca.

În lipsa jocurilor de Liga Campionilor la Cluj, iubitorii fotbalului din Ardeal vor avea ocazia să admire trofeul celei mai prestigioase competiţii inter-cluburi din lume. Trofeul va fi expus marţi (1 octombrie) în Piaţa Unirii din Cluj, după care va ajunge la Bucureşti, Braşov şi Timişoara. Fanii fotbalului din Cluj vor avea prilejul să admire şi să se fotografieze lângă preţiosul trofeu care răsplăteşte regina Europei. Cupa va fi instalată pe un podium, iar doritorii vor avea ocazia să se pozeze alături între orele 16.30 şi 19.30. După Cluj-Napoca, trofelul Ligii Campionilor va ajunge la Bucureşti, Braşov şi Timişoara. În afară de România, caravana Champions League va mai poposi în Germania, Ungaria, Bosnia-Herţegovina şi Bulgaria.

Ultima câştigătoare a Ligii Campionilor este formaţia germană Bayern Munchen, care s-a impus în finală împotriva Borussiei Dortmund cu 2-1. Formaţia bavareză a punctat prin Mandzukic (60) şi Robben (89), în timp ce Borussia a marcat prin Gundogan (68).

 

Comenteaza