Dulca după 2-1 împotriva Universităţii: "nu m-am bucurat la goluri, port un respect deosebit Universităţii"

Dulca după 2-1 împotriva Universităţii:
Dulca a salutat galeria Universităţii Cluj după ce a învins echipa. "Nu m-am bucurat la goluri, pentru că le port un respect deosebit", spune el.

Dulca a fost antrenor la Universitatea, fiul şi nepotul său joacă la "U", iar acum a întâlnit "Şepcile roşii" din postura de antrenor al echipei adverse, Gaz Metan. După meci, Dulca a salutat galeria Universităţii. "Aşa e normal", spune Dulca la Digi Sport, "la U am trăit cele mai frumoase clipe ca antrenor, i-am condus în Liga I într-un moment greu cu incertitudine şi schimbări de jucători".


Dulca subliniază frumuseţea galeriei Universităţii. "E o galerie impresionantă, care pune foarte mult suflet", spune el, după ce suporterii "Şepcilor roşii" au cântat pe tot parcursul meciului, chiar dacă echipa a fost învinsă. "În suflet nici nu m-am bucurat la goluri", spune Dulca, "pentru că port un respect deosebit celor de la Universitatea; dar cele 3 puncte erau importante".

"Sunt fericit că am reuşit această victorie, am trecut în cealaltă parte a clasamentului. E o victorie foarte importantă, pentru că vine după mai multe meciuri fără victorie. Am început foarte greu acest campionat şi din cauza suspendaţilor. Ne-am creat foarte multe ocazii şi în prima repriză. Mi-a fost teamă în momentul în care Borza a marcat, însă am revenit destul de repede în joc. Cei care au jucat s-au concentrat şi au dat totul. Acum e important să luăm puncte şi din următoarele meciuri", a mai spus Dulca după meci.

"U" a fost învinsă cu 2-1 de Gaz Metan Mediaş, în această seară. Vezi aici meciul în format live text

Etichete
Comenteaza