GALERIE FOTO/ Pa, pa , Ganea! "U" a remizat cu Săgeata Năvodari şi e favorită la retrogradare

GALERIE FOTO/ Pa, pa , Ganea!
Universitatea Cluj a rămas fără victorie şi după etapa a 8-a şi menţinerea pe prima scenă e doar o utopie în acest moment.

Partida a început cum nu se putea mai prost pentru "U", oaspeţii reuşind să deschidă scorul la prima acţiune periculoasă. Florean a pătruns în dreapta, a centrat în careu, iar Roman a scos un penalty executat perfect de Viorel Dinu (5). Universitatea a dat semne că poate reveni, dar Bucşa a nimerit transversala , cu o lovitură de cap din careu (8). Săgeata a fost aproape apoi de golul al doilea, însă Roman a luat şi el bara la ţintă, iar „U" a răsuflat uşurată sperând că va putea reveni în joc.

La reluare „studenţii" s-au năpustit peste adversari, au început să pună presiune, iar defensiva formaţiei din Năvodari a dat semne că cedează. Szilagy a egalat cu o lovitură frumoasă de cap din careu, iar Borza putea să-şi ducă echipa în avantaj după un contraatac (57).
Săgeata a cedat fizic şi n-a mai putut depăşi mijlocul terenului, Universitatea a forţat golul secund, dar partida s-a încheiat la egalitate. Cu 3 punte în 9 meciuri, formaţia clujeană e printre marile favorite la retrogradare în acest sezon.

CASETA MECIULUI

"U" Cluj - Săgeata 1-1 (0-1)

Au marcat: Szilagy (53) / Dinu (5)

Stadion: Cluj Arena

Spectatori:

"U" Cluj: Veselovski - Takacs, Szilagyi, Abrudan, Mendy - Bucşa, Târnăcop - Rilke, Cristocea (Balde, 75), Borza (Dedu, 85)- Ene (Lemnaru, 53)

Antrenor: Ionel Ganea

Săgeata: Panagopoulos - Peteleu, Mera, Munteanu, Filip - N'Doye, Vezan (Muzac, 67) - Florean, Dinu (Lupu, 83), Tigoianu (Sorian, 53)- Roman

Antrenor: Tibor Selymes

Cartonaşe galbene: Rilke (2), Târnăcop (30), Takacs (32), Balde (82) / Vezan (21), Filip (42), Muzac (69)

Au arbitrat: Sebastian Colţescu (Craiova) - Valentin Avram (Bucureşti), Stelian Slabu (Braşov)

 

Etichete
Comenteaza