Miza pe ofensivă: „Studenţii” vor ataca Timişoara în căutarea primei victorii

Miza pe ofensivă: „Studenţii” vor ataca Timişoara în căutarea primei victorii
Fără nici un succes în această ediţie de campionat, Universitatea Cluj va juca luni, pe Cluj Arena, contra ACS Poli Timişoara, într-un meci aproape decisiv. O victorie ar creşte simţitor şansele echipei de a se salva de la retrogradare, iar antrenorul Gheorghe Barbu a recunoscut că va alege o partitură ofensivă.

Cu patru puncte în primele zece etape, „U" e pe locul 16 în Liga I, asta şi datorită depunctării cu opt puncte a celor de la FC Vaslui. Aflaţi la o distanţă de şase lungimi faţă de primul loc salvator, „studenţii" vor juca luni cu ACS Poli, în speranţa primei victorii în acest campionat. „Nu fac un secret din faptul că vreau să atac. S-ar putea să schimb puţin şi sistemul tactic, dar ideea e că egalul nu ne mai ajută foarte mult. Voi risca pentru că avem nevoie de o victorie şi pentru clasament, dar şi pentru moralul echipei. E greu să joci sub o asemenea presiune, dar asta e situaţia. Sper să văd aceiaşi determinare pe care au afişat-o fotbaliştii şi la Botoşani", a spus Gică Barbu pentru ZIUA de CLUJ.

Acesta nu-l va avea la dispoziţie pe Dan Bucşa, suspendat două etape după eliminarea de la Botoşani, în timp ce Cătălin Dedu este accidentat şi, foarte probabil, va rata duelul cu bănăţenii. Meciul dintre „U" şi ACS Poli se va juca luni, de la ora 21:30, în direct la Digisport şi live-text pe ziuadec.ro.

Etichete
Comenteaza