De ce a plecat Mărginean de la "U" VIDEO

De ce a plecat Mărginean de la
Fostul administrator special al Universitatii Cluj, Ioan Mărginean, a explicat astăzi motivele pentru care şi-a dat demisia. El a precizat că nu vrea să fie o piedică în bunul mers al echipei, dar spune că s-a săturat să meargă săptămânal la Tribunal în procesul insolvenţei. Mărginean a anunţat, totuşi, că va rămâne alături de echipă şi că vrea să aducă sponsori la fundaţia Primăvara Clujeană, care se ocupă de copiii talentaţi la fotbal.

Ioan Mărginean a declarat că s-a consultat cu finanţatorul Florian Walter înainte de a-şi da demisia din funcţia de administrator special.

Fostul administrator special al clubului a spus că s-a săturat să meargă săptămânal la Tribunal.

Noul antrenor al echipei, Mihai Teja, este de părere că demisia lui Mărginean poate ajuta echipa."Prin demisia dânsului a vrut să ridice din presiune", explică Teja. "Există o foarte mare presiune din partea a foarte mulţi factori care pun presiune pe echipă".

Ioan Mărginean susţine că va rămâne alături de "U" Cluj. "Am o datorie morală", spune el. "Trebuie să vă gândiţi că Universiatea Cluj are o fundaţie, Primăvara Clujeană, căreia nimeni din Cluj-Napoca nu i-a dat o apă sau să plătească curentul pentru cei 250 de copii". 

Ioan Mărginean a petrecut 5 ani în diverse funcţii la Universitatea Cluj. A fost director executiv, admininistrator delegat, şef al centrului de copii şi juniori, dar şi acţionar timp de un an, perioadă în care Florian Walter i-a cedat acţiunile deţinute la club.

Reporter: Alin Golban
Operator: Cristi Rus

 

Comenteaza