Mărginean explică decizia demisiei: „Universitatea a intrat pe un nou drum, nu vreau să se împiedice nimeni de mine"

Mărginean explică decizia demisiei: „Universitatea a intrat pe un nou drum, nu vreau să se împiedice nimeni de mine
Ioan Mărginean a demisionat în această săptămână după cinci ani petrecuţi la Universitatea. Ieri, omul care a ocupat ultima dată funcţia de administrator special, a apărut în faţa presei şi a vorbit despre motivele care au dus la gestul său. Mărginean a negat că a luat decizia de a pleca din cauza faptului că a fost atacat cu pietre de suporteri, după ultimul meci de acasă.

„Universitatea a intrat pe un nou drum, nu vreau să se împiedice nimeni de rotiţa Mărginean. Eu am fost fundaş central, nu mi-e frică mie de faptul că sunt înjurat sau atacat cu pietre", a spus Mărginean. „Limoniu" a continuat, spunând că e convins că echipa se va salva de la retrogradare după revenirea lui Florian Walter în viaţa echipei.

„Eu m-am întâlnit ultima dată cu domnul Walter înaintea meciului cu Vaslui. I-am mulţumit pentru că a luat decizia să se implice. Cred că „U" poate să se salveze de la retrogradare, dar am simţit că nu mai e cazul să rămân. M-am săturat să mă duc în fiecare lună la tribunal şi să conving instanţa că există bani în club. De aceea am şi strămutat procesul la Botoşani", a spus Mărginean.

Favorit pentru a ocupa postul de manager al Universităţii este, în continuare, Gabriel Boştină. Fostul căpitan al echipei clujene va mai purta câteva discuţii cu Florian Walter în perioada următoare pentru a pune la punct o strategie pentru finalul de tur, spun sursele noastre. Boştină a mai ocupat un post de conducere la „U" pe vremea când era şi jucător activ. Atunci, mijlocaşul a fost numit vicepreşedinte, cu atribuţii legate de partea sportivă.

Etichete
Comenteaza