AC Fiorentina învinge AC Milan, 2-0, înainte de meciul de pe Cluj Arena

AC Fiorentina învinge AC Milan, 2-0, înainte de meciul de pe Cluj Arena
Fiorentina, adversara echipei Pandurii Târgu Jiu în grupa E a Ligii Europa, a învins, sâmbătă, în deplasare, scor 2-0, formaţia AC Milan, într-un meci din etapa a XI-a a campionatului Italiei.

Golurile au fost marcate de Vargas '27 şi Borja Valero '73.

Fiorentina a evoluat în următoarea formulă: Neto - Tomovici, Gonzalo, Savici, Pasqual - Aquilani, Ambrosini (Vecino '34), Borja Valero - Vargas, Matos (Olivera '90+1), Rossi (Joaquin '68).

Tot sâmbătă, Napoli a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia Catania. Golurile au fost marcate de Callejon '15 şi Hamsik '20 pentru gazde, respectiv Castro '25 pentru oaspeţi.

Meciurile Livorno - Atalanta, Verona - Cagliari, Lazio - Genoa, Sampdoria - Sassuolo, Udinese - Internazionale Milano şi Torino - AS Roma vor avea loc duminică, iar întâlnirea Bologna - Chievo este programată luni.

AC Fiorentina a învins-o pe Pandurii Târgu Jiu, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în etapa a III-a a grupei E a Ligii Europa. Cele două formaţii se vor mai întâlni joi, pe Cluj Arena, de la ora 20.00.

Meciul dintre Pandurii şi Fiorentina se va disputa joi, de la ora 20:00, pe Cluj Arena, iar preţul unui bilet în Tribuna 1 sau 2 este de 20 lei, iar la VIP de 70 lei. Cei care achiziţionează bilete la zona VIP au acces cu maşina în parcarea subterană a Cluj Arena, au precizat organizatorii. Casa de bilete va fi deschisă zilnic între orele 10-18, exceptând ziua meciului. După trei meciuri disputate în grupele Europa League, Pandurii are un singur punct, obţinut în meciul din deplasare, cu Pacos de Fereira. În rest, gorjenii au pierdut cu Dnepr, 0-1 acasă, şi în deplasarea de la Firenze, 0-3. Formaţia italiană este lider autoritar, cu maximum de puncte, urmată de ucrainienii de la Dnepr.

Comenteaza