„Studenţii" s-au încălzit pentru „finalele" sfârşitului de an VIDEO

„Studenţii
„U" a învins cu 4-0 pe FC Zalău, într-un meci amical, în pregătirea ultimelor meciuri ale turului, printre care două extrem de importante, împotriva Coronei şi FC Braşov.

Sub privirile lui Vlad Munteanu, aflat la prima sa acţiune în calitate de manager general-administrator special al „Şepcilor roşii", Universitatea a făcut scor cu echipa din Liga a III-a, FC Zalău, pe care a învins-o cu 4-0. Mihai Teja a încercat un modul nou, un 1-4-1-4-1 în faţa formaţiei antrenate de Vasile Jula, şi i-a oferit şansa debutului tânărului Răzvan Greu (17 ani).

După ce cantonamentul de la Băile Felix s-a amânat pe ultima sută de metri din cauza terenurilor proaste din zona staţiunii bihorene, „studenţii" au revenit la pregătiri pe plan local, iar ieri au jucat şi un prim meci amical. Împotriva celor de la FC Zalău, o formaţie din Liga a III-a, antrenorul Mihai Teja a preferat să nu-şi menajeze elevii şi a trimis în teren cea mai bună formulă de echipă aşezată, însă, într-un modul 1-4-1-4-1. Andreas Calcan a deschis scorul după 16 minute de joc, iar Rareş Takacs l-a majorat dintr-un penalty obţinut tot de el. În partea secundă, clujenii au mai înscris de două ori, prin Abrudan şi Lorant Kovacs. Teja i-a oferit şansa debutului tânărului Răzvan Greu, care a bifat 15 minute de joc, în banda dreaptă a liniei mediene.

A fost, de altfel, singura noutate din lotul echipei clujene pentru acest meci, iar antrenorul Mihai Teja a declarat că există şanse mici ca echipa să se întărească în următoarea perioadă. Vineri, clujenii vor disputa un nou test, de data aceasta împotriva celor de la ASA Târgu-Mureş, formaţie clasată pe locul 5 în seria Vest a Ligii a II-a. „Am profitat de această pauză competiţională şi am organizat aceste două partide amicale , cu FC Zalău şi FCM Târgu Mureş pentru că putem să vedem la ce nivel ne aflăm. Aici punem în practică ceea ce am lucrat la antrenamente. Atitudinea jucătorilor mei mă bucură, sunt foarte mulţumit de cum se antrenează şi de receptivitatea de care dau dovară. Nu vorbesc acum de transferuri, vom vedea când se va întrerupe campionatul", a spus Teja.

Partida de ieri a fost prima de când Vlad Munteanu a fost numit administrator special-manager general al Universităţii Cluj. Îmbrăcat într-un costum de culoare închisă, cu o insignă cu „U" ataşată pe sacou, Munteanu s-a întreţinut preţ de câteva minute cu antrenorul Mihai Teja, dar şi cu câţiva jucători, după care a urmărit meciul din tribună. Deşi şi-a luat deja postul în primire, fostul fotbalist din Bundesliga nu a fost încă numit oficial în noua funcţie, acest lucru fiind posibil abia la următoarea Adunare Generală a Acţionarilor, programată la începutul lunii decembrie.

„U" - FC Zalău 4-0

Stadion: Clujana,
Spectatori: 100
Au marcat: Calcan (16), Takacs (26), Abrudan (53), Kovacs (57)

"U", prima repriză: Niculescu - Ciupe, Szilagyi, Ninu, Mendy- Kovacs - Rilke, Cristocea, Calcan, Takacs - Ene

„U", repriza secundă: Veselovski - Cordoş, Abrudan, Neag, Prescură - Bucşa, Lungu - Ursu, Kovacs, Borza - Lemnaru

 

Etichete
Comenteaza