Teja, "U" Cluj, după 2-0 cu FC Braşov: "Când există atitudine atunci vin şi rezultatele

Teja,
Antrenorul Universităţii Cluj, Mihai Teja, remarcă o schimbare în atitudinea elevilor săi, după victoria cu FC Braşov, 2-0.

"Îi felicit pe jucători, e munca lor, se vede o schimbare de atitudine", a spus Teja după meci. "Vedeţi, când există atitudine atunci vin şi rezultatele. S-au mai remediat problemele din defensivă, am mai avut două-trei ocazii înafara golurilor. Kovacs a făcut un meci excelent, dar mai are mult de crescut. Sunt foarte bucuro pentru ei, au realizat că se poate mai mult. Am văzut că şi fanii vin uşor-uşor lângă echipă. Lemnaru e un atacant de valoare, marchează de fiecare dată când are ocazia. Pentru mine e o magie că jucătorii au reacţionat aşa după primele etape în care au avut rezultate mai slabe, iar acum şi-au dat seama că pot să joace un fotbal foarte bun. Ar fi bine ca Lemnaru să dea vreo două goluri contra Pandurilor".

Universitatea Cluj bifează în această seară a treia victorie consecutivă, 2-0 împotriva FC Braşov pe Cluj Arena.

Scorul a fost deschis de Lemnaru în minutul 25 cu un şut la colţul lung iar în minutul 39 Kovacs măreşte diferenţa cu primul său gol în Liga I.

Universitatea Cluj rămâne pe locul 16 în urma acestei victorii, cu 13 puncte.

 

Etichete
Comenteaza