La un galben de suspendare: „U” poate pierde trei titulari pentru ultimul meci al anului

La un galben de suspendare: „U” poate pierde trei titulari pentru ultimul meci al anului
Universitatea va juca duminică, în deplasare, cu Petrolul Ploieşti, iar apoi va încheia anul acasă, pe Cluj Arena, contra Oţelului, într-o partidă extrem de importantă în lupta pentru evitarea retrogradării. Trei titulari ai echipei lui Mihai Teja ar putea rata acest ultim joc în cazul în care sunt avertizaţi contra Petrolului.

Robert Veselovsky, Rareş Takacs şi Ionuţ Târnăcop au fost oameni de bază în echipa clujeană în ultimele două partide, iar toţi trei sunt la un galben de suspendare. Primii doi au acumulat câte trei avertismente, în timp ce Târnăcop a ajuns deja la cota şase. În aceaşi situţie se mai află Emil Rilke şi Habib Balde, jucători care au pierdut contactul cu primul „11" al Universităţii. „Şepcile roşii" au coborât un loc în clasament, ajungând acum pe 17, cu 13 puncte, însă distanţa faţă de prima echipă peste linie, Oţelul Galaţi, rămâne de doar două puncte.

Pentru clujeni urmează, însă, un meci pe „Ilie Oană", contra Petrolului, de unde şansele să obţină vreun punct sunt reduse. Tocmai de aceea, meciul cu Oţelul, de pe Cluj Arena, din etapa a 19-a, capătă o importanţă maximă pentru formaţia clujeană, o victorie având darul de a o propulsa peste linia retrogradării.

 

Etichete
Comenteaza