Au confirmat interesul pentru Max Nicu şi Cătălin Munteanu. „Sunt doi jucători de excepţie"

Au confirmat interesul pentru Max Nicu şi Cătălin Munteanu. „Sunt doi jucători de excepţie
Universitatea va demara în această iarnă o campanie importantă de transferuri, în încercarea salvării de la retrogradare. Maximilian Nicu (foto) şi Cătălin Munteanu sunt doi dintre cei mai importanţi fotbalişti doriţi de „Şepcile roşii", fapt confirmat de Vlad Munteanu, administratorul special al clubului.

Acesta s-a arătat, însă, ponderat în privinţa şanselor ca cei doi să ajungă pe Cluj Arena, fiecare având mai multe opţiuni. „Maximilian Nicu e un jucător de care Universitatea şi Liga I are mare nevoie. E crescut în Germania, îl cunosc, vine dintr-un fotbal profesionist, şi ar aduce un mare plus echipei noastre, dar şi Ligii I. E greu să vorbim acum despre asta, el mi-a spus că în acest moment se concentrează pe ofertele pe care le are din Germania. În ceea ce-l priveşte pe Cătălin Munteanu pot spune că interesul nostru pentru el e real, dar, la fel ca şi Max Nicu, e greu să-l aducem. Rămâne de văzut care va fi situaţia sa la Dinamo, am înţeles că s-ar putea să primească o ofertă de prelungire a contractului. În plus, e mai greu pentru el să-şi lase familia în Bucureşti. Sunt doi jucători de excepţie, dar acum nu pot spune mai multe", a declarat Vlad Munteanu.

Conform informaţiilor noastre, Cătălin Munteanu ar ezita să semneze cu Universitatea din cauză că n-ar vrea să părăsească Bucureştiul, soţia sa fiind însărcinată. „Preferă să rămână alături de familie, dar aici depinde totul de ce se va întâmpla la Dinamo", ne-a spus un apropiat al jucătorului.

Etichete
Comenteaza