Au revoir, Gaston! Fundaşul senegalez s-a despărţit din nou de „U” Cluj

Au revoir, Gaston! Fundaşul senegalez  s-a despărţit din nou de „U” Cluj
A treia aventură a lui Gaston Mendy la Universitatea Cluj s-a încheiat azi. Fundaşul senegalez s-a despărţit „de comun acord” de gruparea „Şepcilor roşii”, contractul său fiind reziliat. Informaţia a fost confirmată de site-ul oficial al echipei.

Mendy a venit la Cluj în 2010 însă relaţia sa cu clubul „studenţilor" a fost una cu mai multe despărţiri şi împăcări. Jucătorul a plecat prima dată în 2012, la Petrolul, odată cu Florian Walter. Apoi, după câteva luni de pauză, s-a întors la Cluj în primăvara trecută, jucând în şase meciuri în retur, pentru ca apoi să părăsească din nou echipa în căutarea unui contract mai avantajos. Din cauză că nici o variantă din străinătate nu s-a concretizat, fotbalistul a revenit pe Cluj Arena, jucând în 10 partide, în opt dintre ele ca integralist. Totuşi, evoluţiile sale au scăzut simţitor faţă de ceea ce a arătat el în primele sezoane în alb-negru, senegalezul având pe conştiinţă câteva goluri importante primite de echipa sa.

În total, Mendy a evoluat în 56 de partide pentru „studenţi", marcând o singură dată, contra Oţelulului, în urmă cu trei ani.

 

Etichete
Comenteaza