Max Nicu îşi face autocritica: „Nu sunt mulţumit de evoluţia mea, dar echipa s-a mişcat bine"

Max Nicu îşi face autocritica: „Nu sunt mulţumit de evoluţia mea, dar echipa s-a mişcat bine
Maximilian Nicu (foto) a jucat o repriză în amicalul pierdut de „U", marţi, 0-2 contra ucrainienilor de la Cernomoreţ Odessa, însă nu a avut un debut prea strălucit. Fotbalistul a fost desemnat să execute fazele fixe, inclusiv penalty-ul obţinut de Gabriel Machado, pe care l-a ratat. Totuşi, Nicu e de părere că echipa, per ansamblu, a făcut un joc bun, având în vedere că a întâlnit un adversar calificat în primăvara Europa League, la primul amical din cantonament.

Nicu a jucat, marţi, primul meci în tricoul unei echipe de club din România. Mijlocaşul cu numărul 8 pe tricoul Universităţii a intrat la pauza meciului amical cu Cernomoreţ Odessa, fiind distribuit în banda stângă a liniei de trei oameni din spatele vârfului. Neamţul a alergat mult, a apărut în două rânduri la finalizare, şi a fost desemnat să execute fazele fixe, aspect pe care l-a bifat cu brio, dar cu o excepţie: penalty-ul ratat. Nicu a tras „telefonat", în dreapta portarului, iar goal-keeperul echipei de la Marea Neagră a apărat. La final, jucătorul şi-a făcut autocritica într-o declaraţie acordată Digisport, însă a lăudat calitatea întâlnită la jucătorii şi staff-ul lui „U".

„Sunt supărat pentru că am ratat penaltyul, dar, în rest, eu zic că ne-am prezentat destul de bine, mai ales că am întâlnit o echipă care va juca în primăvara Europa League. Mă bucur că am jucat acum, mai ales că nu o mai făcusem de aproape un an de zile. M-a surprins plăcut faptul că eu am fost desemnat să bat toate loviturile libere, toate cornerele, chiar şi penaltyul. Păcat că am ratat, cum am spus. Am întâlnit un colectiv profesionist, mă înţeleg bine cu băieţii şi suntem încrezători. După doar câteva zile de antrenamente eu cred că ne-am prezentat bine, mai avem încă două săptămâni şi jumătate să punem toate lucrurile la punct", a precizat jucătorul cu două selecţii în „naţionala" României.


Mijlocaşul îşi va putea lua revanşa pentru penalty-ul ratat vineri, de la ora 17:00, când „U" întâlneşte echipa austriacă Wiener Neustadt.

Etichete
Comenteaza