„U" a terminat la egalitate cu locul patru din Serbia. Urmează un test cu „naţionala" Turkmenistanului

„U
După trei înfrângeri drastice şi o victorie lejeră, pentru „U" a venit şi prima remiză în meciurile amicale din Antalya. Elevii lui Mihai Teja au terminat la egalitate, 0-0, partida disputată contra sârbilor de la Radnicki Nis, locul patru în Superliga din ţara vecină.

Conform site-ului oficial al Universităţii, Teja a rulat tot lotul de jucători, iar în repriza secundă a fost nevoit să-l înlocuiasă pe Marius Martac, tânărul fundaş dreapta ieşind accidentat. „U" a început aseară într-o distribuţie 1-4-2-3-1, după ce în precedentele partide antrenorul a rulat un sistem cu două vârfuri: Dolha - Ciupe, Abrudan, Rada, Gercaliu - Bucşa, Cristocea - Takacs, Kovacs, Max Nicu - Lemnaru. Pentru „studenţi" au evoluat şi tinerii Boboc şi Popescu (18 ani), ultimii veniţi în cantonamentul din Antalya. Cei doi internaţionali de juniori au fost aduşi de la Dacia Mioveni, clubul clujean având opţiune de transfer definitiv la finalul sezonului.

„Studenţii" vor mai rămâne în Antalya până duminică, timp în care vor mai disputa încă două meciuri amicale. Astfel, „U" va întâlni mâine, de la ora 18:00, naţionala Turkmenistanului, în timp ce sâmbătă, de la aceaşi oră, este programată partida cu FK Donji Srem, echipă nou-promovată în Superliga din Serbia.

Etichete
Comenteaza