„Studenţii” intră mâine pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru meciul cu Steaua

„Studenţii” intră mâine pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru meciul cu Steaua
Jucătorii Universităţii Cluj au revenit din cantonamentul din Antalya, acolo unde au petrecut mai bine de trei săptămâni, iar staff-ul tehnic le-a acordat trei zile libere. Mâine, elevii lui Mihai Teja vor reveni la antrenamente, pregătirile pentru meciul cu Steaua Bucureşti intrând în linie dreaptă.

În Antalya, Universitatea a disputat opt partide amicale, într-unul dintre cele mai aglomerate stagii de pregătire din ultima perioadă. Clujenii au început greoi seria amicalelor şi au bifat trei înfrângeri în primele meciuri: 0-2 cu Cernomoreţ Odessa, 1-3 cu FSV Frankfurt şi 1-5 cu Wiener Neustadt. După o victorie cu Uniao Mogi (3-0), formaţie din ligile inferioare din Brazilia, clujenii au reuşit să ţină piept echipei de pe locul patru din Serbia, Radnicki Nis (0-0). În ultima săptămână înaintea revenirii la Cluj, „U" a mai jucat încă trei partide, reuşind să câştige două. După 1-2 cu Kiriat Almaty, clujenii au învins Lokomotiv Sofia (3-2) şi FK Donji Srem (1-0).

Până la partida cu Steaua Bucureşti, programată să se dispute marţi, 18 februarie, de la ora 18.15, în direct la Digisport, „alb-negrii" se vor pregăti pe plan local, iar în funcţie de starea terenurilor ar putea să mai dispute un ultim joc-test, în compania unei echipe de eşalon inferior.

 

Etichete
Comenteaza