Vlad Munteanu, despre meciul cu Steaua: „Cu o mentalitate corectă putem bate pe oricine”

Vlad Munteanu, despre meciul cu Steaua: „Cu o mentalitate corectă  putem bate pe oricine”
„U” începe noul an cu un meci extrem de dificil, pe terenul campioanei Steaua, acolo unde clujenii n-au mai câştigat de aproape 40 de ani. Vlad Munteanu, administratorul special al „Şepcilor roşii” crede că echipa sa are capacitatea să plece neînvinsă din Bucureşti.

Pentru a reuşi asta, crede Munteanu, „studenţii" trebuie să abordeze meciul extrem de determinaţi. „Cred că Steaua este o echipă puternică şi fără Bourceanu. Este favorită în ambele întâlniri. Sper să facem o figură frumoasă la Bucureşti. Am văzut-o pe Steaua în pregătire. Nu se compară meciurile amicale cu cele oficiale. Steaua e una dintre favorite la titlu, dar orice echipă din Liga I poate bate pe oricine. Eu îmi doresc din tot sufletul să fim noi primii care câştigăm cu Steaua sezonul ăsta", a spus Munteanu la Dolce Sport.

Optimismul său e împărtăşit şi de antrenorul Mihai Teja, cel care a declarat înaintea antrenamentului de miercuri, primul după revenirea din Antalya, că merge la Bucureşti să obţină cel puţin un punct. „N-am urmărit neapărat rezultatele din amicale, ci am vrut să reglez automatismele din joc. Mergem în Ghencea să luăm măcar un punct, dar cred că avem capacitatea să şi câştigăm. Steaua e o echipă foarte puternică, a devenit şi mai bună acum, după venirea lui Sânmărtean, dar asta ştiam. E important să ne facem jocul, iar atunci şi rezultatul va fi pe măsură", a spus antrenorul „studenţilor".

Meciul dintre Steaua şi „U" Cluj, primul din noul an pentru „studenţi", se va juca marţi, de la ora 18:15, în direct la Digisport.

 

Etichete
Comenteaza